GruppeSite

GruppeSite

få en hjemmeside til gruppen

Om os

Formålet med GruppeSite

Desuden er vores mission med GruppeSite, at skabe en hjemmesideløsning, der er enkel og let at vedligeholde.
Det skal være så enkelt, at de grupper, der tidligere har været tilbageholdende med at kaste sig ud i IT og hjemmesider, vil være med og derved skabe øget synlighed for spejderarbejdet.

Arbejdsgruppen

Det er en frivillig arbejdsgruppe, der står bag GruppeSite.

Arbejdsgruppen behandler alle ansøgninger, opretter nye hjemmesider, opdaterer de bagvedliggende systemer samt udvikler ny funktionalitet.

Det er også arbejdsgruppen, der retter de fejl, der evt. opstår og hjælper grupperne med support i det omfang, og i det tempo, projektgruppen kan følge med.

Hvis du har lyst til at være med i arbejdsgruppe arbejde, er du meget velkommen til at kontakte os.

Lidt om det tekniske

GruppeSite kører som WordPress Multisite.

Gruppen styrer og bestemmer det meste på sin egen side, dog styres installationen af temaer (udssende) og plugins (funktionsudvidelser) centralt af arbejdsgruppen.

Det betyder, at de enkelte GruppeSite administratorer ikke kan installere deres egne plugins og temaer.
Grunden til dette er, at alle plugins og temaer, der installeres, bliver tilgængelige for alle GruppeSites. Det kan medføre uønskede konsekvenser for eksempel ved, at to plugins kan ødelægge hinandens funktionalitet.
Desuden kigger vi meget på om konfigurationen af dem ligger sig visuelt op af det generelle layout for WordPress’ kontrolpanel.

Nyheder
Ny Facebook gruppe for gruppesite-brugere

20. januar 2019 · Nyheder

Vi har på facebook oprettet en brugerdrevet supportgruppe – hvor brugere af KFUM-Spejdernes web-side-løsning til grupper og distrikter – udveksler..

Læs mere
Gruppesite har fået ny IP-adresse

19. januar 2019 · Nyheder

Gruppesite.dks server har fået ny ip-adresse. Det betyder, at alle, som har eg domæne, skal rette i deres DNS opsætning,..

Læs mere
Gruppesite.dk har brug for din hjælp!

7. januar 2019 · Nyheder

Den frivillige projektgruppe bag Gruppesite.dk har brug for din hjælp, så de også i fremtiden kan sikre en god hjemmeside-løsning..

Læs mere