GruppeSite

GruppeSite

få en hjemmeside til gruppen

Gruppesite.dk har brug for din hjælp!

7. januar 2019 · Nyheder · Skrevet af Gustav Osnes Gottlieb

Den frivillige projektgruppe bag Gruppesite.dk har brug for din hjælp, så de også i fremtiden kan sikre en god hjemmeside-løsning til grupper og distrikter.

I dag giver Gruppesite.dk cirka 200 grupper og distrikter en nem hjemmeside og plads på internettet. Det gør dem synlige og nemme at finde online, men siderne kræver løbende vedligehold og support fra Gruppesite.dks frivillige projektgruppe.

Derfor søger projektgruppen nye frivillige, som har lyst til at være en del projektgruppens arbejde og fællesskab.

Dine muligheder hos Gruppesite.dk

Projektgruppen løser mange forskellige opgaver fra support og udvikling til serveradministration og oprettelse. Men du skal ikke være ekspert. Har du en nysgerrighed på hjemmesider, programmering og kommunikation er det alt rigeligt. Mange af projektgruppens opgaver drejer sig nemlig om support, vejledninger eller test af løsningerne.

Men har du lyst og evner til at lave plugins til WordPress-løsningen eller hjælpe med serveren, er det bestemt også en mulighed.

Opgaverne, som du du kan få indflydelse på, spænder over

  • Support
  • Kommunikation
  • Udvikler
  • UX’er
  • Projektledelse

Måske kan du se dig selv arbejde med en eller flere opgaver. Du binder der ikke til en særlig opgave, men kan se overskrifterne som en appetitvækker på, hvilke opgaver du kunne hjælpe med hos Gruppesite.dk.

Har du lyst til at høre mere, så skriv en mail til christian@kfumspejderne.dk, hvor du kort fortæller, hvilke opgaver du brænder for at løse. Alder og spejdererfaring er ikke så vigtigt, hvis du har lysten til at gøre en forskel for vores grupper og distrikter, som bruger servicen.