GruppeSite

GruppeSite

få en hjemmeside til gruppen

Gruppesite.dk skifter ip-adresse: Tjek om du skal gøre noget

28. november 2019 · Nyheder · Skrevet af christian

I weekenden 20. til 22. december opdaterer projektgruppen bag gruppesite.dk systemet til nyeste version. I den forbindelse er det nødvendigt at skifte server, og hvis gruppen bruger eget domæne til gruppesite.dk, skal du være opmærksom på at opdatere domænets DNS.

Fra mandag den 23. december skal domænets DNS derfor pege på ny ip-adresse.

I forbindelse med opdateringen skal du forvente længere svartider på gruppesite.dk og perioder med nedetid. Vi arbejder på at mindske forstyrrelserne mest muligt.

Du kan se den nye ip-adresse, og hvordan du skifter den her.

Bruger gruppen et domæne ala gruppenavn.gruppesite.dk, skal man ikke gøre noget. I stedet skal man være opmærksom på, at gruppens hjemmeside kan være utilgængelig i forbindelse med opdateringen.

Flere opdateringer på vej

Opdateringen er første skridt på vejen i en række af opdateringer. Blandt andet håber projektgruppen på at kunne lancere et nyt design til gruppesite i løbet af 2020.

Har du gode idéer til gruppesite.dk, kan du overveje, om du har lyst til at engagere dig i projektet.

Har du lyst til at være en del af gruppesite.dk?

Gruppesite.dk er altid på udkig efter folk, som har lyst til at være til at være en del af projektet. Og du behøver bestemt ikke være en haj til at kode eller sætte servere op. Måske synes du i stedet for, at det er spændende at hjælpe med support, oprette gruppesites til grupper eller måske har du lyst til at prøve kræfter med en projektlederrolle i tæt samarbejde med resten af projektgruppen og en ansat kommunikationskonsulent.

Har du spørgsmål til projektet og projektgruppen, kan du skrive til kommunikationskonsulent Christian Bruun på christian@kfumspejderne.dk.